AirlinesNieuwsNL nieuwsProfessionalRoutesSchiphol Airport

Eurowings viert vijfjarig jubileum op Schiphol

Eurowings vierde afgelopen weekend het vijfjarig jubileum op Schiphol. In die vijf jaar vervoerde de Duitse low cost-maatschappij zo’n 800.000 reizigers, zo meldt Eurowings.

Amsterdam
Vijf jaar geleden, op 27 oktober 2013, landde het eerste toestel van de airline op de luchthaven van Amsterdam. Inmiddels vliegt Eurowings op drie routes vanaf Schiphol. Twee keer per dag naar Hamburg, vijf keer per week naar München en vier keer per week naar Stuttgart. “We zijn erg blij dat we dit weekend ons vijfjarig jubileum in Amsterdam hebben gevierd en met name verheugen we ons op veel meer mijlpalen in Nederland,” zei Markus Leopold, General Manager Business Development in Nederland voor Eurowings.

Bangkok
Niet alleen vierde Eurowings het vijfjarig jubileum op Schiphol, ook lanceerde de maatschappij afgelopen weekend een nieuwe bestemming vanuit Düsseldorf; Bangkok. De vlucht vertrekt vanuit Duitsland op zondag, maandag woensdag en donderdag en wordt met een Airbus A330 uitgevoerd.

Düsseldorf
‘De grootste Eurowings basis is de luchthaven Düsseldorf, die op 60 kilometer van de Nederlandse grens ligt. Op geen enkele andere luchthaven heeft de dochteronderneming van Lufthansa een omvangrijker routenetwerk. Eurowings heeft inmiddels 40 vliegtuigen in Düsseldorf gestationeerd en vliegt meer dan 1.750 keer per week naar 95 bestemmingen in Duitsland en over de hele wereld’, aldus de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close