fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Canadese KLM-partner voert nieuwe route naar Europa uit

De Canadese KLM-partner WestJet voert een nieuwe route naar Europa uit. In de komende zomerperiode verbindt de airline de steden Toronto en Barcelona met elkaar, zo meldt WestJet.

Zomer
De nieuwe route tussen Toronto en Barcelona zal met ingang van 24 mei volgend jaar uitgevoerd worden. De laatste vlucht tussen beide steden zal op 21 oktober volgend jaar gevlogen worden. De directe vlucht zal dan drie keer per week gevlogen worden.

Boeing
De zomerroute wordt met een Boeing 767-300ER uitgevoerd. In die widebody is ruimte voor 262 passagiers waarvan er 24 in premium economy kunnen plaatsnemen en 238 in economy. Hemelsbreed liggen Toronto en Barcelona 6.399 kilometer van elkaar. Air Canada voert al een directe vlucht tussen beide steden met een Boeing 767 uit, en die neemt 7 uur en 50 minuten in beslag.

Verenigde Staten
Los van de nieuwe Europese route zal WestJet met ingang van 7 april volgend jaar ook dagelijkse vluchten uitvoeren tussen de Canadese stad Calgary en Atlanta in de Verenigde Staten.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button