AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesVliegvelden

Heathrow breidt Chinese netwerk uit met elfde bestemming

Europa’s grootste luchthaven heeft het Chinese netwerk uitgebreid met een elfde bestemming, zo meldt Heathrow Airport.

Shenzhen
Die elfde bestemming wordt de miljoenenstad Shenzhen, ook bekend als het ‘Chinese Sillicon Valley’, waar alle grote tech-bedrijven zitten. Op de route tussen Londen en Shenzhen zal Shenzhen Airlines jaarlijks maximaal 96.408 passagiers en 3.120 ton aan goederen vervoeren.

Elf
De vlucht, die drie maal per week met een Airbus A330-200 uitgevoerd wordt, naar Shenzhen is bestemming nummer elf in China die vanuit Heathrow bereikbaar is. In augustus werd de tiende bestemming, Chonqing, bekend gemaakt en in juli de negende bestemming, Wuhan.

Drie
Ook de vluchten naar Chonqing en Wuhan worden drie keer per week uitgevoerd door respectievelijk Tianjin Airlines en China Southern. Beide maatschappij vliegen ook met een Airbus A330-200 tussen Engeland en China.

Acht
De andere acht Chinese bestemmingen die direct met Heahtrow verbonden zijn, zijn: Sanya, Changsa, Xi’an, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Guangzhou en Qingdao.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/