AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Jet Airways introduceert vijf nieuwe routes

Jet Airways lanceert met ingang van het winterseizoen vijf nieuwe routes. Dit zijn zowel internationale als binnenlandse routes, zo meldt de Indiase luchtvaartmaatschappij.

Internationaal
Van de vijf routes zijn er twee die internationaal gevlogen worden. Een van die bestemmingen bevindt zich in Europa, de ander in Azië. Komende winter vliegt Jet Airways namelijk tussen Mumbai en Manchester en wordt de Indiase stad Pune met Singapore verbonden. Jet Airways is de eerste Indiase maatschappij die de Engelse stad via een directe vlucht met Mumbai verbindt. Tegelijk zal Jet Airways ook de frequentie op de routes Delhi-Singapore en Delhi-Dubai verhogen.

Binnenland
Daarnaast voegt Jet Airways drie nieuwe routes in het binnenland aan het netwerk toe. De maatschappij zal vanaf komend winterseizoen de dagelijkse binnenlandse routes Bangalore-Vadodara, Delhi-Vadodara en Delhi-Coimbatore uitvoeren.

Vloot
De vloot van de op 1 april 1992 opgerichte maatschappij heeft een omvang van 113 vliegtuigen. De vloot bestaat uit tien Boeing 777-300’s, tachtig Boeing 737’s, waarvan vijf MAX 8’s, acht Airbus A330’s en vijftien ATR 72’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close