fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Jet Airways introduceert vijf nieuwe routes

Jet Airways lanceert met ingang van het winterseizoen vijf nieuwe routes. Dit zijn zowel internationale als binnenlandse routes, zo meldt de Indiase luchtvaartmaatschappij.

Internationaal
Van de vijf routes zijn er twee die internationaal gevlogen worden. Een van die bestemmingen bevindt zich in Europa, de ander in Azië. Komende winter vliegt Jet Airways namelijk tussen Mumbai en Manchester en wordt de Indiase stad Pune met Singapore verbonden. Jet Airways is de eerste Indiase maatschappij die de Engelse stad via een directe vlucht met Mumbai verbindt. Tegelijk zal Jet Airways ook de frequentie op de routes Delhi-Singapore en Delhi-Dubai verhogen.

Binnenland
Daarnaast voegt Jet Airways drie nieuwe routes in het binnenland aan het netwerk toe. De maatschappij zal vanaf komend winterseizoen de dagelijkse binnenlandse routes Bangalore-Vadodara, Delhi-Vadodara en Delhi-Coimbatore uitvoeren.

Vloot
De vloot van de op 1 april 1992 opgerichte maatschappij heeft een omvang van 113 vliegtuigen. De vloot bestaat uit tien Boeing 777-300’s, tachtig Boeing 737’s, waarvan vijf MAX 8’s, acht Airbus A330’s en vijftien ATR 72’s.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button