AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Nieuwe rechtstreekse route Singapore Airlines naar VS

Singapore Airlines wil vanaf volgend jaar een nieuwe rechtstreekse route naar de VS uitvoeren, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Seattle
Die nieuwe rechtstreekse route zal uitgevoerd worden tussen Singapore en Seattle in het uiterste noordwesten van de Verenigde Staten. Het wordt de vijfde stad in Amerika waar Singapore Airlines naartoe vliegt, en de vierde stad in de VS die via een rechtstreekse vlucht met Singapore verbonden wordt.

Vlucht
De vlucht zal met ingang van 3 september volgend jaar drie keer per week uitgevoerd worden, en vanaf oktober 2019 zal de route vier keer per week worden gevlogen. Een Airbus A350-900 van de maatschappij voert deze vlucht op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag uit. In de A350 is er ruimte voor 42 personen in business class, 24 in premium economy en 187 in economy.

December
Met ingang van komende december voert Singapore Airlines 53 wekelijkse vluchten naar de Verenigde Staten uit, waarvan 27 directe verbindingen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button