fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Brussels Airport breidt komende winterperiode netwerk uit

Het Brussels Airport breidt komende winterperiode het netwerk met 8 nieuwe bestemmingen uit, zo meldt de Belgische luchthaven.

Brussels Airlines
Met ingang van 3 februari vliegt Brussels Airlines vanaf Brussels Airport drie keer per week naar de Poolse stad Wroclaw. De luchtvaartmaatschappij vliegt sinds midden oktober ook vier keer per week op Kiev, een nieuwe bestemming voor de maatschappij in Oost-Europa.

TUI
TUI fly zal komende winter twee keer per week naar Puerto Plata in de Dominicaanse republiek vliegen. Ook vliegt Tui een nieuwe wekelijkse route naar Mombasa in Kenia. Die vlucht wordt gecombineerd met Zanzibar in Tanzania.

Ryanair
Dan is er nog de Ierse prijsvechter Ryanair die twee keer per week vanuit Brussel naar Amman, de hoofdstad van Jordani√ę, zal vliegen. Daarnaast vliegt Ryanair ook nog naar¬†Marrakesh, een nieuwe bestemming voor Ryanair. Air France is in september al gestart met 6 wekelijkse vluchten op¬†Rennes.

Zomerseizoen
Drie nieuwe bestemmingen sinds het zomerseizoen worden ook dit winterseizoen voortgezet. Cathay Pacific vliegt 4 keer per week naar Hongkong, Hainan Airlines 2 keer per week naar Shenzhen en Georgian Airways 2 keer per week naar Tbilisi.

Vaker
Aeroflot breidt zijn aanbod naar Moskou met een derde dagelijkse vlucht uit, en zal hierdoor vaker tussen beide hoofdsteden vliegen. ANA, All Nippon Airways, vergroot op de dagelijkse vlucht naar Tokyo de capaciteit van een Boeing 787-8 naar Boeing 787-9 met 215 zitjes, dat zijn 46 zitjes extra per vlucht. Etihad Airways vergroot vanaf januari de capaciteit op de dagelijkse vlucht naar Abu Dhabi van een Airbus A330 naar eveneens een Boeing 787-9 met 299 zitjes, dat zijn 37 zitjes extra per vlucht.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button