AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesVliegtuigtype & -bouwer

SAS vliegt komende zomer naar 6 nieuwe bestemmingen

Scandinavian Airlines (SAS) vliegt komende zomer naar 6 nieuwe bestemmingen en voert 17 nieuwe rechtstreekse routes uit, zo meldt de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Bestemmingen
De zes nieuwe bestemmingen zijn Catania op het Italiaanse eiland Sicilië, de Italiaanse stad Florence, Newquay in het Engelse graafschap Cornwall, Szczecin in Polen en de Turkse badplaats Antalya. Los van de nieuwe bestemmingen worden er komende zomer nog 17 nieuwe directe routes uitgevoerd door SAS.

Routes
Zo wordt er vanuit Zweden rechtstreeks naar Marseille, Catania Napels, Reykjavik en Faro gevlogen. Vanuit Noorwegen naar Faro, Antalya, Nice en Alanya en vanuit Denemarken naar Szczecin, Florence, Marseille, Catania, Newquay, Rome en Faro.

Vloot
De totale vloot van de SAS-groep bestaat uit 163 vliegtuigen, waarvan de Boeing 737 met 64 toestellen het meest vertegenwoordigd is. Op de tweede plaats staat Airbus met 32 A320’s waarvan 21 A320neo’s. SAS werd op 1 augustus 1946 opgericht en het hoofdkwartier bevindt zich in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close