fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en BestemmingenVliegtuigen

SAS vliegt komende zomer naar 6 nieuwe bestemmingen

Scandinavian Airlines (SAS) vliegt komende zomer naar 6 nieuwe bestemmingen en voert 17 nieuwe rechtstreekse routes uit, zo meldt de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Bestemmingen
De zes nieuwe bestemmingen zijn Catania op het Italiaanse eiland Sicilië, de Italiaanse stad Florence, Newquay in het Engelse graafschap Cornwall, Szczecin in Polen en de Turkse badplaats Antalya. Los van de nieuwe bestemmingen worden er komende zomer nog 17 nieuwe directe routes uitgevoerd door SAS.

Routes
Zo wordt er vanuit Zweden rechtstreeks naar Marseille, Catania Napels, Reykjavik en Faro gevlogen. Vanuit Noorwegen naar Faro, Antalya, Nice en Alanya en vanuit Denemarken naar Szczecin, Florence, Marseille, Catania, Newquay, Rome en Faro.

Vloot
De totale vloot van de SAS-groep bestaat uit 163 vliegtuigen, waarvan de Boeing 737 met 64 toestellen het meest vertegenwoordigd is. Op de tweede plaats staat Airbus met 32 A320’s waarvan 21 A320neo’s. SAS werd op 1 augustus 1946 opgericht en het hoofdkwartier bevindt zich in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button