AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

InselAir krijgt allerlaatste kans van rechter

De noodlijdende maatschappij InselAir heeft een allerlaatste kans gekregen van de rechter om de zaken op orde te krijgen. Dat meldt de Curaçao Chronicle.

Deadline
Op 4 december moet het duidelijk zijn of het bedrijf wordt overgenomen. Indien dat niet zo is, dan dreigt het doek te vallen voor de maatschappij.

Problemen
De Antilliaanse maatschappij zit al jaren in de problemen. Een groot gedeelte van het personeel en de vloot werd geschrapt om financieel gezond te worden, maar nog steeds staan er veel betalingen open. Passagiers ondervinden hiervan hinder door de vele annuleringen en vertragingen.

Investeerders
Al maanden worden er nieuwe investeerders gezocht. InterCaribbean Airways lijkt de grootste kanshebber, maar ook American One Laser Group (OLG) neemt deel aan de strijd. Begin december moet er van de rechter een definitief plan zijn voor de toekomst. Als dat mislukt, dan vervalt het uitstel van betaling en wordt de maatschappij failliet verklaard.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close