AirlinesFrequente reizigerNieuws

Nieuwe A350-1000 British Airways krijgt geen first class

De nieuwe A350-1000 van British Airways zal geen first class cabine krijgen. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt op de Capital Markets Day.

Design
De eerste achttien A350-1000’s worden in juli 2019 geleverd aan de maatschappij. British Airways installeert een nieuwe Club World business class in de toestellen. Het huidige design is dertien jaar oud. Er komt onder andere meer privacy en bergruimte bij de stoel. British Airways heeft verder nog geen nieuwe details bekend gemaakt over het nieuwe ontwerp.

Classes
Het nieuwe design bevat drie classes: Club World Business, Traveller Plus premium economy en economy, waarvan de eerste twee een nieuw design krijgen. De toestellen zullen geen first class krijgen.

IAG
Eerder maakte het moederbedrijf van British Airways, IAG, bekend dat het financieel erg goed gaat en verhoogde de winstprognose voor de periode tot en met 2023.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/