fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Nieuwe A350-1000 British Airways krijgt geen first class

De nieuwe A350-1000 van British Airways zal geen first class cabine krijgen. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt op de Capital Markets Day.

Design
De eerste achttien A350-1000’s worden in juli 2019 geleverd aan de maatschappij. British Airways installeert een nieuwe Club World business class in de toestellen. Het huidige design is dertien jaar oud. Er komt onder andere meer privacy en bergruimte bij de stoel. British Airways heeft verder nog geen nieuwe details bekend gemaakt over het nieuwe ontwerp.

Classes
Het nieuwe design bevat drie classes: Club World Business, Traveller Plus premium economy en economy, waarvan de eerste twee een nieuw design krijgen. De toestellen zullen geen first class krijgen.

IAG
Eerder maakte het moederbedrijf van British Airways, IAG, bekend dat het financieel erg goed gaat en verhoogde de winstprognose voor de periode tot en met 2023.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button