fbpx
AirlinesEditors choiceLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkReviewsTravelVideoVliegvelden

Report: First class lounge Qatar Airways in Doha

We bezochten de First class lounge van Qatar Airways op het Hamad International Airport in Doha. De term First class is in deze lounge helemaal op zijn plaats. Luxer, ruimer en rustiger zijn we niet vaak tegengekomen.

Luxe
Doordat wij zowat de enige mensen in de immense First class lounge van Qatar Airways waren, konden we uitgebreid een ronde maken langs alle facetten van de lounge. We liepen door de kinderkamers, gameroom, behandel- en massagekamers, konden een dutje doen in een van de ‘hotelkamers’ met badkamer en aten een hapje in het restaurant. Daarna konden we ook nog even uitbuiken in de familiekamer. Eigenlijk schieten woorden te kort voor de overdaad van deze lounge. De video geeft een goede indruk van deze zeer indrukwekkende lounge.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Gerelateerde artikelen

Back to top button