fbpx
AirlinesEditors choiceLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkReviewsTravelVideoVliegvelden

Report: First class lounge Qatar Airways in Doha

We bezochten de First class lounge van Qatar Airways op het Hamad International Airport in Doha. De term First class is in deze lounge helemaal op zijn plaats. Luxer, ruimer en rustiger zijn we niet vaak tegengekomen.

Luxe
Doordat wij zowat de enige mensen in de immense First class lounge van Qatar Airways waren, konden we uitgebreid een ronde maken langs alle facetten van de lounge. We liepen door de kinderkamers, gameroom, behandel- en massagekamers, konden een dutje doen in een van de ‘hotelkamers’ met badkamer en aten een hapje in het restaurant. Daarna konden we ook nog even uitbuiken in de familiekamer. Eigenlijk schieten woorden te kort voor de overdaad van deze lounge. De video geeft een goede indruk van deze zeer indrukwekkende lounge.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button