IncidentenNieuws

Indonesië verlengt zoektocht bij plaats Lion Air-crash

Indonesië verlengt de zoektocht naar slachtoffers en de tweede zwarte doos van het gecrashte toestel van Lion Air met drie dagen. Dat maakte het hoofd van het zoek- en reddingsteam bekend tijdens een persconferentie.

Slachtoffers
De zoektocht wordt verlengd omdat nog niet alle lichamen van de slachtoffers zijn gevonden. Tot nu toe zijn er 105 lichamen gevonden en overhandigd aan de politie voor forensisch onderzoek. Slechts veertien personen konden al geïdentificeerd worden. “Ik ben ervan overtuigd dat het totaal aantal zal toenemen”, zei Muhammad Syaugi, de baas van het team.

Crash
Vlucht JT610 is maandag 29 oktober neergestort in de Javazee. In de Boeing 737 Max 8 waren 181 passagiers en 8 bemanningsleden aanwezig. Donderdag werd de zwarte doos van het toestel gevonden. Donderdag werd de eerste zwarte doos van het gecrashte toestel gevonden. Vrijdag overleed een duiker bij de zoektocht.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close