fbpx
IncidentenNieuws

Norwegian 737 naar Schiphol door medisch noodgeval

Een Boeing B737 van Norwegian moest zaterdag uitwijken vanwege een medisch noodgeval. Het toestel was onderweg van Stockholm naar Alicante.

Medisch
Uit de ATC-opname blijkt dat het om een vrouwelijke passagier gaat. Medisch personeel dat aan boord was, twee artsen en één verpleegkundige, adviseerde dat de vrouw naar het ziekenhuis moest.

Landing
Vlucht DY4203 kon veilig landen op de Buitenveldertbaan. De primaire baan was de Zwanenburgbaan, maar de Buitenveldertbaan was korter vliegen. Na de landing is het toestel naar de gate getaxied. Uit gegevens van Flightradar24 blijkt dat het vliegtuig om 20:11 uur weer vertrok vanaf Schiphol en om 22:14 landde in Alicante.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button