fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Groningen Airport voegt de Kanaaleilanden aan netwerk toe

Groningen Airport Eelde voegt komende zomer een nieuwe bestemming aan het netwerk toe; de Britse eilandengroep de Kanaaleilanden, zo meldt de luchthaven.

Guernsey
Vanuit Groningen Airport Eelde biedt reisorganisatie Sunair komende zomer reizen aan naar het eiland Guernsey maar ‘ook combinatiereizen naar een van de andere eilanden zoals Jersey, Herm en Sark zijn mogelijk’, aldus de organisatie.

Vlucht
Luchtvaartmaatschappij Blue Islands neemt de vluchten, die in de periode 28 april tot 23 juni volgend jaar iedere zondag worden uitgevoerd, voor zijn rekening. Jonas van Dorp, Business Development Manager Groningen Airport Eelde: “De Kanaaleilanden zijn een type bestemming die wij nog niet in ons aanbod hadden. Het is nieuw en daarmee een interessante toevoeging. Deze Britse eilandengroep gaat een breed publiek aanspreken.”

Blue Islands
Blue Islands is een Britse luchtvaartmaatschappij met de thuisbasis op het kanaaleiland Jersey. De vloot van de airline bestaat uit twee ATR-42’s met een gemiddelde leeftijd van 24,9 jaar en vier ATR-72’s met een gemiddelde leeftijd van 16,8 jaar.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button