fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Tui vliegt van Antwerpen naar Marokko, Tunesië en Polen

Tui fly vliegt komende zomer vanuit Antwerpen naar drie nieuwe bestemmingen in Marokko, Tunesië en Polen, zo meldt de Antwerpse luchthaven.

Vluchten
Komende zomer kunnen reizigers vanuit Antwerpen twee keer per week naar Tanger in Marokko, Lublin in Polen en Enfidha in Tunesië vliegen. Deze vluchten worden door Tui fly uitgevoerd met Embraer E-190’s. Twee van die toestellen worden ook gestationeerd op de luchthaven van Antwerpen.

Overaanbod
Verder laat de luchthaven weten dat ‘door het overaanbod in België de lijn naar Barcelona afgeschaft wordt.’ Aan de andere kant worden naar de ‘bijzonder populaire bestemmingen Alicante en Malaga extra vluchtdagen ingelast’, waardoor het aantal dagen op 5 uitkomt.

Oostende
Ook op de luchthaven Oostende-Brugge stationeert Tui fly drie vliegtuigen, namelijk twee Boeing 737 NG’s en één 737 MAX 8. Er wordt vanuit Oostende komende zomer niet naar nieuwe bestemmingen gevlogen, maar wel vaker naar Alicante en Malaga, namelijk zes keer per week. Ook naar Ibiza en Corfu wordt er één dag in de week extra gevlogen. De routes naar Barcelona en Nice worden geschrapt.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button