AirlinesInflightNieuwsProfessional

Long haul-vloot Finnair krijgt premium economy

De long haul-vloot van Finnair wordt in de komende jaren uitgerust met premium economy, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland.

Premium
Finnair zal met ingang van het laatste kwartaal in 2020 beginnen met het installeren van premium economy-stoelen op de long haul-vloot van de maatschappij. Als alles volgens plan verloopt zouden alle toestellen tegen het einde van 2022 uitgerust moeten zijn met premium economy.

Details
Finnair treedt nog niet in details over de nieuwe premium economy, omdat de planning en vormgeving van de nieuwe klasse in volle gang is. Er wordt door Finnair ‘ingespeeld op de behoeften van zowel de vrijetijds- als zakenreiziger’ met de nieuwe premium economy.

ATR
Ook de ATR-toestellen die Finnair gebruikt op binnenlandse vluchten en op de routes naar de Baltische Staten krijgen een cabine-upgrade. Zo worden er nieuwe stoelen en nieuwe vloerbedekking in de toestellen geplaatst die voor een ‘harmonieus cabine-interieur’ zorgen. Van de 12 ATR-toestellen zal de eerste met de nieuwe cabine volgend jaar zomer vliegen, de rest zou begin 2020 van het nieuwe interieur voorzien moeten zijn.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button