fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Jet Airways vliegt naar nieuwe internationale bestemming

Jet Airways vliegt met ingang van 5 november naar een nieuwe internationale bestemming, zo meldt de Indiase maatschappij. De nieuwe bestemming is de derde grootste stad van Engeland; Manchester.

21
Met de nieuwe internationale route verbindt Jet Airways Mumbai met Manchester. Dat doen ze op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Met Manchester komt het aantal internationale bestemmingen voor Jet Airways uit op 21. De vlucht wordt met een Airbus A330 uitgevoerd. Jet Airways is de eerste Indiase maatschappij die de Engelse stad via een directe vlucht met Mumbai verbindt.

Bestemmingen
Los van de nieuwe route naar Manchester vliegt Jet Airways komende winter naar 4 andere nieuwe bestemmingen. Zo wordt ook de Indiase stad Pune met Singapore verbonden en worden er drie nieuwe routes in het binnenland aan het netwerk toegevoegd. De maatschappij zal vanaf komend winterseizoen de dagelijkse binnenlandse routes Bangalore-Vadodara, Delhi-Vadodara en Delhi-Coimbatore uitvoeren.

Vloot
De vloot van de op 1 april 1992 opgerichte maatschappij heeft een omvang van 113 vliegtuigen. De vloot bestaat uit tien Boeing 777-300’s, tachtig Boeing 737’s, waarvan vijf MAX 8’s, acht Airbus A330’s en vijftien ATR 72’s.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button