fbpx
BoekenEditors choiceKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol AirportSchiphol.jpg

Up in the Sky-fotoboek over Schiphol is af!

Schiphol.jpg, het fotoboek van Up in the Sky waarin de luchthaven in al haar facetten in beeld komt, is af en ligt klaar om verzonden te worden. Wie het wil bewonderen, kan het hier bestellen en heeft het de volgende dag in huis.

Feestdagen
Voor jezelf of als relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor de aanstaande feestdagen. “We zijn erg blij met het eindresultaat”, aldus Joeri van Ormondt en Sander Schellinger, de initiatiefnemers voor het boek. “En trots op het voorwoord van Dick Benschop, de ceo van de Royal Schiphol Group.”

Boeing 747
Schiphol.jpg biedt in zo goed als 200 fullcolor pagina’s een beeld van de nationale luchthaven in de breedste zin. Prachtige foto’s van Schiphol voor en achter de schermen en de omgeving. Met uiteraard veel vliegtuigen: Iconen als de Boeing 747 van Martinair en de A380 superjumbo van Emirates, maar ook modernere toestellen als de A350 van Finnair en de Dreamliner van AeroMexico.

Fokkers
We mochten achter de schermen kijken, in de bagagekelder, bij Luchtverkeersleiding Nederland en in het operations control center van KLM. We waren bij de-icen, het afscheid van de Fokkers, oefeningen van de brandweer, een zeldzame landing van F-16’s en de aankomst van de reuzenpanda’s. Om maar een paar dingen te noemen.

Preview
Voor een preview kun je kijken op schiphol-jpg.nl. Bestellen kan via deze link of door te klikken op de banner op de homepage van Up in the Sky. Het boek is ook te bestellen via de lokale boekhandel (ISBN 978-90-829307-0-2) of via webwinkel Bol.com.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button