AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Curaçao en Duitsland weer door directe vlucht verbonden

Curaçao is weer met een directe vlucht ,uitgevoerd door luchtvaartmaatschappij Condor, met Duitsland verbonden, zo meldt de Duitse airline.

Vlucht
Condor vliegt in het winterseizoen met een Boeing 767-300 iedere woensdag van Frankfurt naar Willemstad op Curaçao. Naar verwachting gaan er dit jaar zo’n 28.000 Duitsers op vakantie in Curaçao. Hiermee is Duitsland, na Nederland, de tweede belangrijkste markt van Europa voor het Caribische eiland.

Air berlin
Voordat air berlin failliet ging vloog de maatschappij vanuit Düsseldorf directe vluchten naar Curaçao, het eiland binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Toen de airline werd opgeheven waren er geen directe verbindingen meer tussen Duitsland en Curaçao. Met ingang van 7 november biedt Condor deze directe route, zij het vanuit Frankfurt, weer aan.

Vloot
De vloot van de op 21 december 1955 opgerichte Duitse maatschappij bestaat uit 48 vliegtuigen. Daaronder vallen acht Airbus A320-200’s, elf A321-200’s, dertien Boeing 757-300’s en zestien 767-300’s. De belangrijkste hub voor Condor is de luchthaven van Frankfurt, maar heeft in München ook nog een tweede hub.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/