fbpx
MilitairNaast het nieuwsOpmerkelijkProfessionalVideoVliegtuigen

Nieuwe onbemande stealth-toestellen op airshow | Video

Op de Air show in de Chinese stad Zhuhai zijn twee bijzondere onbemande stealth-vliegtuigen gespot, beide door Chinese bedrijven gemaakt, zo melden verschillende media.

Caihong-7
De eerste is een prototype van de Caihong-7, of Rainbow 7, van de Chinese Aerospace Science and Technology Corporation (CASC). Het zou volgens de website defenseworld de nieuwste en technologisch meest geavanceerde drone in het Chinese arsenaal zijn. Het toestel moet de concurrentie aangaan met de Amerikaanse RQ-180 en X-47B. Het toestel op de airshow is in onderstaande video te zien.

Avic
Een ander opvallend toestel op de China International Aviation & Aerospace Exhibition is er eentje van de China Aviation Industry Corporation (Avic). Hoewel de website aviationewek niet denkt dat het toestel daadwerkelijk ooit zal vliegen, is de onbemande drone wel interessant gezien de vorm van het toestel en de hexagonale inlaat.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button