AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Nieuwe internationale routes voor IAG’s low cost-carrier

IAG’s low cost-carrier LEVEL voert met ingang van volgend voorjaar nieuwe internationale routes uit, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Santiago
LEVEL vliegt met ingang van 31 maart volgend jaar, twee keer per week, tussen Barcelona en de Chileense hoofdstad Santiago de Chile. Vanaf 30 juli wordt het aantal vluchten opgeschroefd naar vier per week. Het wordt daarmee de eerste directe verbinding tussen beide steden.

New York
De tweede nieuwe internationale route voor LEVEL wordt die tussen Barcelona en New York JFK. Met ingang van 27 juli volgend jaar vliegt LEVEL drie keer per week naar ‘the Big Apple’. American Airlines en Delta vliegen al op deze route.

Barcelona
De eerste Europese basis van waaruit Level vluchten aanbiedt is de luchthaven van Barcelona-El Prat. Daar staan ook twee A330’s, maar daar is in september een derde bijgekomen. Als alles volgens plan verloopt zal in 2019 een vierde A330 in Barcelona gestationeerd worden. Vanuit El Prat vliegt Level naar Buenos Aires, San Francisco en Boston. In de zomer wordt er ook naar New York gevlogen.

Parijs
In juli van dit jaar vloog LEVEL voor het eerst vanuit Parijs. Vanaf het vliegveld Orly vertrok de low cost-maatschappij met een Airbus A330-200 voor de eerst keer naar de Canadese stad Montreal. Hoewel Level voorheen enkel op langeafstandsroutes vloog, is er sinds juni een short haul-tak bijgekomen. Vanuit het Oostenrijkse Wenen worden er, sinds 17 juli, vluchten naar 14 Europese bestemmingen aangeboden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close