fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Stewardess geeft baby borstvoeding tijdens vlucht

Een Filipijnse stewardess kwam een wanhopige moeder te hulp toen zij haar huilende baby niet stil kon krijgen. De oplossing? De stewardess gaf de baby borstvoeding, zo melden verschillende Aziatische media.

Voeding
Op 6 november, tijdens een binnenlandse ochtendvlucht van Philippine Airilnes hoorde Patrisha Organo, stewardess bij de airline, een huilende baby in het vliegtuig. Volgens haar een geluid ‘waardoor je enkel de baby wil helpen’. Ze liep op de moeder en kind af en vroeg wat er aan de hand was. De baby had duidelijk honger, maar de moeder, met tranen in haar ogen, gaf aan dat alle meegenomen melk in flesjes op was.

Borstvoeding
Ook aan boord had niemand verder babymelk en nam Patrisha het heft in eigen handen. Ze vroeg aan de moeder of het goed was dat zij de baby met haar borstvoeding mocht voeden, ze stemde dankbaar in. De moeder, de baby en Patrisha liepen naar de galley waar zij de baby borstvoeding gaf.

Blij
De baby was erg hongerig en maakte gretig gebruik van de aangeboden borsvoeding. De 24-jarige Patrisha, zelf moeder van een 9 maanden oude dochter, was blij dat ze de moeder en baby kon helpen. Niet alleen de moeder, maar ook alle andere passagiers aan boord waren blij met de actie, want de baby sliep de rest van de vlucht als een roos.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button