fbpx
Eindhoven AirportLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVideo

Brabant begroet Russen via gevat welkomstfilmpje | Video

Omroep Brabant heeft een gevat welkomstfilmpje gemaakt om de Russische toeristen en zakenreizigers in de zuidelijke provincie te verwelkomen.

Eindhoven
De omroep maakte de welkomstvideo naar aanleiding van de nieuwe route tussen Eindhoven Airport en het Vnukovo Airport in Moskou. Met ingang van 21 december voert Pobeda Airlines de directe vluchten uit. Hoe de Russen welkom worden geheten in Brabant is in onderstaande video te zien. Houdoe!

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button