AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Singapore Airlines stoot Air New Zealand van de troon

De website AirlineRatings.com heeft de beste luchtvaartmaatschappijen voor 2019 benoemd. Singapore Airlines is als overall winnaar uit de bus gekomen en stoot hiermee Air New Zealand van de troon.

Singapore Airlines
Air New Zealand nam vijf jaar achter elkaar de prijs voor beste airline mee naar huis, maar is door Singapore Airilnes naar de tweede plaats geschoven. Op de derde plaats staat Qantas. De jury zei over de top 10 van beste airlines ‘of ze nu op nummer 1 of nummer 10 staan, het zijn de beste maatschappijen van de wereld, de elite van de luchtvaart en de maatstaf waar alle andere airlines naar beoordeeld worden.’ De top 10 ziet er als volgt uit.

Beste Airlines
1. Singapore Airlines
2. Air New Zealand
3. Qantas
4. Qatar Airways
5. Virgin Australia
6. Emirates
7. All Nippon Airways
8. EVA Air
9. Cathay Pacific
10. Japan Airlines.

Vorig jaar zag de top 10 van beste airlines er iets anders uit.

Europa
Ook vielen enkele Europese airlines in de prijzen, zoals Lufthansa in de categorie ‘Excellence in long haul travel’ en Wizz Air in de categorie beste low cost-airline van Europa.

Beoordeling
De website maakt gebruik van een zeven sterren beoordeling die door bezoekers van de website aangevuld kan worden nadat zij met een bepaalde maatschappij gevlogen hebben.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button