IncidentenMilitairNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Voorzorgslanding toestel Portugese luchtmacht op Schiphol

Een militair toestel van de Portugese luchtmacht moest dinsdag een voorzorgslanding maken op Schiphol. Dat bevestigde een woordvoerster van de luchthaven desgevraagd.

Oostbaan
De C295 landde dinsdag aan het eind van de middag op Oostbaan op Schiphol. Op het platform stonden vier brandweerwagens en twee ambulances klaar voor het geval dat. “Dat is standaard in dit soort situaties”, aldus de woordvoerster van de luchthaven.

Incident
De woordvoerster van Schiphol kon niks zeggen over de aard van het incident. Ook kon zij niets zeggen waar het toestel vandaan kwam of naar toe op weg was.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close