fbpx
CargoNaast het nieuwsProfessional

Air France KLM Martinair Cargo beste huisdiervervoerder

Air France KLM Martinair Cargo heeft de prijs gewonnen voor beste huisdiervervoerder in Azië en Oceanië, zo meldt de vrachtvervoerder.

Huisdieren
Air France KLM Martinair Cargo won de eerste prijs als beste huisdiervervoerder in Azië en Oceanië op de jaarlijkse ‘Pet and Animal Association Conferentie in Melbourne.

Vereerd
Gerald Bergkamp, hoofd Specialties bij AFKLMP Cargo: “We zijn vereerd dat we deze prijs hebben gewonnen. Zo’n duidelijk teken van waardering voor het zijn van specialisten in huisdiervervoer is een groot compliment voor al het werk dat we dagelijks doen”.

Lijst
De website comparethemarket.com zocht in juni uit welke passagiersmaatschappij als beste qua huisdiervervoer uit de bus komt. Air France is de beste maatschappij om met huisdieren te reizen. Zo mogen er maximaal drie dieren mee voor de prijs van één extra koffer. Dieren onder de 8 kilo mogen mee in de cabine. De top tien van beste airlines om met huisdieren te reizen wordt verder aangevuld door British Airways, Lufthansa, TUI, Thomas Cook, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Air Europa en Vueling.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button