CargoOverig nieuwsProfessional

Air France KLM Martinair Cargo beste huisdiervervoerder

Air France KLM Martinair Cargo heeft de prijs gewonnen voor beste huisdiervervoerder in Azië en Oceanië, zo meldt de vrachtvervoerder.

Huisdieren
Air France KLM Martinair Cargo won de eerste prijs als beste huisdiervervoerder in Azië en Oceanië op de jaarlijkse ‘Pet and Animal Association Conferentie in Melbourne.

Vereerd
Gerald Bergkamp, hoofd Specialties bij AFKLMP Cargo: “We zijn vereerd dat we deze prijs hebben gewonnen. Zo’n duidelijk teken van waardering voor het zijn van specialisten in huisdiervervoer is een groot compliment voor al het werk dat we dagelijks doen”.

Lijst
De website comparethemarket.com zocht in juni uit welke passagiersmaatschappij als beste qua huisdiervervoer uit de bus komt. Air France is de beste maatschappij om met huisdieren te reizen. Zo mogen er maximaal drie dieren mee voor de prijs van één extra koffer. Dieren onder de 8 kilo mogen mee in de cabine. De top tien van beste airlines om met huisdieren te reizen wordt verder aangevuld door British Airways, Lufthansa, TUI, Thomas Cook, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Air Europa en Vueling.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/