fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Dronken Ierse vrouw gaat los in businessclass | Video

Een dronken Ierse vrouw ging helemaal los in businessclass op een Air India-vlucht toen zij geen alcohol meer geserveerd kreeg, zo meldt de Times of India.

Dronken
De dronken Ierse vrouw, naar eigen zeggen een internationale strafrechtadvocaat, barstte los in een woedende tirade toen zij geen alcohol meer kreeg van de cabin crew. Nadat ze twee kleine flesjes rode wijn had gedronken, ging zij in een toilet in economy roken. Volgens een getuige kwam ze ‘in een wolk van rook de wc uit’. Wat ze rookte is niet duidelijk, maar het rookalarm ging er niet van af.

Boos
Toen ze, na nog twee flesjes rode wijn, geen alcohol meer kreeg van de crew werd ze boos. Ze begon te vloeken en te tieren, om uiteindelijk een stewardess in haar gezicht te spuwen en haar arm om te draaien. Toen vlucht AI131 in Heathrow landde werd de vrouw opgepakt en vastgezet. Hoe zij tekeer ging tijdens de Air India-vlucht is in onderstaande video te zien.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button