fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Newcastle en Londen voor het eerst door vlucht verbonden

Newcastle en Londen worden met ingang van 7 januari volgend jaar, voor het eerst in de geschiedenis, met een commerciële vlucht met elkaar verbonden, zo meldt Eastern Airways.

Vlucht
De vlucht die twee keer per dag wordt uitgevoerd door Eastern Airways, een franchisepartner van Flybe, neemt in totaal 70 minuten in beslag. De vlucht wordt op doordeweekse dagen rond acht uur ‘s ochtends en zes uur ‘s avonds lokale tijd uitgevoerd. Op zaterdag zijn er geen vluchten en op zondag enkel een avondvlucht. Het is voor het eerst dat de Newcastle en Londen via een lijnvlucht met elkaar verbonden zijn.

Eastern Airways
De vluchten worden door het in 1997 opgerichte Eastern Airways uitgevoerd en de tickets kunnen enkel via de website van Flybe geboekt worden. Met welk vliegtuig de vlucht wordt uitgevoerd wordt niet vermeld, maar de vloot van Eastern bestaat uit twee ATR-72’s, negen British Aerospace Jetstream 41’s, vier Embraer E145’s en zes Saab 2000’s. De maatschappij vliegt vanuit het Verenigd Koninkrijk naar 14 verschillende bestemmingen, waarvan twee buiten het VK, namelijk Parijs Orly en Rodez in Zuid-Frankrijk.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button