fbpx
Naast het nieuws

Time-lapse Friday: Atlanta International Airport

Deze Time-lapse Friday is gefilmd op Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Hartsfield-Jackson is het drukste vliegveld ter wereld qua passagiersaantallen. In 2017 reisden bijna 104 miljoen reizigers via het vliegveld. Schiphol zag in hetzelfde jaar ongeveer 68,5 miljoen passagiers.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button