IncidentenNieuws

Vleugels budgetvliegers raken elkaar | Foto’s

Een A321neo van Wow Air en een B737-800 van Southwest hebben elkaars vleugels geraakt. Dat gebeurde donderdagavond lokale tijd op Saint Louis airport in de VS. Dat melden passagiers op social media.

Gate
De 737 van Southwest was geland na een vlucht vanuit Kansas en taxiede naar de gate. Het Wow Air toestel stond aan de gate en was bijna klaar voor vertrek naar IJsland. Niemand raakte gewond.

Winglet
Southwest meldt in een verklaring dat een eerste inspectie uitwijst dat de winglet beschadigd is. De terugvlucht is met een ander toestel uitgevoerd.

Beeld

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/