AirlinesNieuwsProfessionalRoutesVliegtuigtype & -bouwer

United Airlines met 787-10 naar vijf Europese steden

United Airlines zet de nieuwste Boeing 787-10 in op routes naar vijf Europese bestemmingen en één in het Midden-Oosten, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Dreamliner
Vanaf volgend voorjaar vliegt United Airlines naar vijf Europese steden en Tel Aviv in Israël met de nieuwe Boeing 787-10 Dreamliner. Het toestel beschikt over 44 Polaris businessclass-stoelen, 54 premium economy-stoelen en 199 stoelen in economy. Vanuit New York Newark wordt de Dreamliner op routes naar de volgende bestemmingen ingezet.

Maart
Met ingang van 30 maart vertrekt een Dreamliner vanaf Newark naar Frankfurt (vlucht UA960) in Duitsland en naarTel Aviv (vlucht UA84) in Israël.

April
Vanaf 29 april wordt de 787-10 ingezet als vlucht UA57 naar Parijs Charles de Gaulle en als vlucht UA120 naar Barcelona El-Prat.

Mei
Volgend jaar mei, met ingang van de 22e, komt de Dreamliner ook naar Brussel en Dublin. Naar België vliegt de 787-10 als vlucht UA999 en doet Ierland aan als vlucht UA23.

Drie Dreamliners
Met de komst van de 787-10 voor United Airlines is de maatschappij niet enkel de eerste airline in de Verenigde Staten met een Boeing 787-10 in de vloot, maar ook de eerste en enige maatschappij in de wereld die alle drie de Dreamliners in bezit heeft. De Dreamliner-vloot van United bestaat namelijk al uit twaalf 787-8’s en 25 Boeing 787-9’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close