FinancieelOverig nieuws

Jet Airways schrapt verlieslijdende routes

Jet Airways schrapt de routes die geen winst opleveren om betere financiële resultaten te krijgen. In een verklaring zegt de maatschappij het netwerk uitgebreid opnieuw te beoordelen.

Strategie
“De strategie omvat het verbeteren van de capaciteit, frequentie, dichtheid en hub-connectiviteit”, schrijft de maatschappij.

Routes
Het is nog niet bekend welke routes geschrapt worden, maar er zijn wel een aantal nieuwe frequenties bekendgemaakt. Er komen drie extra services naar Singapore Changi vanaf Mumbai, Delhi en Pune in november en december en eerder deze maand werden al vluchten tussen Mumbai en Manchester toegevoegd.

Tussen Delhi – Bankgok, Mumbai – Doha, Delhi – Doha, Mumbai – Dubai en Delhi – Kathmandu wordt de frequentie verhoogd in het winterseizoen. De nieuwe Boeing B737-8 van de maatschappij gaat de oudere generaties narrowbody’s vervangen.

Verlies
Al maanden gaat het financieel slecht met het Indiase Jet Airways, zo ook in het derde kwartaal van dit jaar waar de maatschappij omgerekend 153 miljoen euro verlies heeft gemaakt.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button