fbpx
AirlinesKLMLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

KLM neemt kijker mee op VR-tour door Thailand | Video

KLM neemt de kijker mee op een VR-tour (Virtual Reality) door het Thaise oerwoud en laat samen met chef-kok Kiran Jethwa zien hoe de meest bijzondere koffie wordt gemaakt.

360 graden
De opnames zijn zo opgenomen dat de kijker volledig in de rondte kan kijken. Doordat de kijker 360 graden om zich heen kan kijken bevindt hij/zij zich midden in de actie. Hoe dat eruit ziet is hier te bekijken.

Inspireren
‘Met de introductie van virtual reality slaan we als KLM weer een nieuwe weg in om mensen te inspireren en een ultieme ervaring te laten beleven. Met ons digitale magazine iFly bereiken we een miljoenenpubliek. Vanuit iFly zijn we continue op zoek naar nieuwe manieren om mensen te inspireren de wereld te ontdekken’, aldus Boet Kreiken van KLM.

©KLM

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button