fbpx
Editors choiceNaast het nieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol AirportSchiphol.jpgUp in the Sky

Schiphol-ceo enthousiast over fotoboek Schiphol.jpg

Dick Benschop, ceo van Schiphol, heeft het fotoboek Schiphol.jpg in ontvangst genomen en is enthousiast erover. Up in the Sky bood de president-directeur het boek aan dat de luchthaven in alle facetten in beeld brengt.

Actueel beeld
“Ik vind het mooi dat er in het boek een actueel beeld van Schiphol gegeven wordt. Het is echt een boek van nu”, aldus Benschop. Hij schreef ook het voorwoord, waarin hij al aangaf dat de “dynamiek prachtig in beeld is gebracht.” Tijdens het bekijken van het eindresultaat van het boek viel naast het actuele beeld alle achter-de-schermen foto’s op. Zo vertelde Benschop bij de foto’s van de bagagekelder gepassioneerd over een bezoek van enkele weken geleden.

Schiphol.jpg, het fotoboek van Up in the Sky waarin de luchthaven in al haar facetten in beeld komt, ligt klaar om verzonden te worden. Wie het wil bewonderen, kan het hier bestellen en heeft het de volgende dag in huis.

Feestdagen
Voor jezelf of als relatiegeschenk, bijvoorbeeld voor de aanstaande feestdagen. “We zijn erg blij met het eindresultaat”, aldus Joeri van Ormondt en Sander Schellinger, de initiatiefnemers voor het boek. “En trots op het voorwoord van Dick Benschop, de ceo van de Royal Schiphol Group. We zijn dan ook blij dat we het boek hem aan konden bieden.”

Boeing 747
Schiphol.jpg biedt in zo goed als 200 fullcolor pagina’s een beeld van de nationale luchthaven in de breedste zin. Prachtige foto’s van Schiphol voor en achter de schermen en de omgeving. Met uiteraard veel vliegtuigen: Iconen als de Boeing 747 van Martinair en de A380 superjumbo van Emirates, maar ook modernere toestellen als de A350 van Finnair en de Dreamliner van AeroMexico.

Fokkers
We mochten achter de schermen kijken, in de bagagekelder, bij Luchtverkeersleiding Nederland en in het operations control center van KLM. We waren bij de-icen, het afscheid van de Fokkers, oefeningen van de brandweer, een zeldzame landing van F-16’s en de aankomst van de reuzenpanda’s. Om maar een paar dingen te noemen.

Preview
Voor een preview kun je kijken op schiphol-jpg.nl. Bestellen kan via deze link of door te klikken op de banner op de homepage van Up in the Sky. Het boek is ook te bestellen via de lokale boekhandel (ISBN 978-90-829307-0-2) of via webwinkel Bol.com.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button