fbpx
AirlinesInnovatieNieuwsProfessionalVliegvelden

Emirates voegt zich bij easyJet-transferservice

Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft zich aangesloten bij de transferservice ‘Worldwide by easyJet, zo meldt de Britse airline.

Gatwick
De samenwerking houdt in dat ‘easyJet-passagiers binnenkort via de luchthaven Londen Gatwick verbonden kunnen worden tussen vluchten van easyJet en Emirates. Aanvankelijk zal de verbinding tussen Londen Gatwick en Dubai zijn, maar er zijn plannen om verder uit te breiden’, aldus easyJet.

Verbinding
EasyJet-ceo Johan Lundgren is blij met de samenwerking: “Wij zijn erg trots om Emirates te verwelkomen als partner in de ‘Worldwide by easyJet’ transferservice. Aangezien we zelf allebei veel populaire bestemmingen vanuit Londen Gatwick bedienen, zijn we ervan overtuigd dat de toevoeging van Emirates aan Worldwide erg populair zal zijn bij onze klanten die op zoek zijn naar een gemakkelijke verbinding tussen Europa en het Midden-Oosten.”

Self-hubbing
Dit zogeheten self-hubbing is een relatief nieuwe ontwikkeling. Met één boeking heeft de reiziger twee tickets, inclusief overstap. Partners van easyJet zorgen voor de gehele overstapservice. Bij vertraging heeft de reiziger de garantie op de volgende vlucht naar zijn of haar bestemming te worden gezet.

Partners
Emirates sluit zich aan bij andere luchtvaartmaatschappij die ook al onderdeel uitmaken van ‘Worldwide by easyJet’, zoals Virgin AtlanticSingapore Airlines, Scoot, Norwegian, WestJet en La Compagnie. Ook kunnen reizigers op Schiphol overstappen op andere partners van easyJet.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button