fbpx
AirlinesEmbraerFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

KLM breidt netwerk uit met Poolse stad Wrocław

KLM breidt vanaf volgend voorjaar het netwerk uit met een dagelijkse vlucht naar de Poolse stad Wrocław, zo meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Vlucht
De dagelijkse vlucht, die met ingang van 6 mei volgend jaar door KLM wordt uitgevoerd, vertrekt als vlucht KL1271 om 11:50 uur vanuit Schiphol en landt om 13:35 uur op het Copernicus Airport in Wrocław. Vanuit Polen vertrekt vlucht KL1272 om 14:05 uur en landt om 15:55 uur weer op de Amsterdamse luchthaven.

Embraer
De route tussen Amsterdam en Wrocław wordt met een Embraer 175 gevlogen. Het toestel biedt ruimte aan 20 personen in businessclass, 8 in premium economy en 60 in economy.

Polen
Wrocław wordt de vierde bestemming voor KLM in Polen. Pieter Elbers, ceo van KLM zegt over de nieuwe route: ‘Met de toevoeging van Wrocław aan ons netwerk versterkt KLM haar positie als belangrijke speler in Centraal-Europa. Wroclaw is ook een nieuwe bestemming voor de Mainport Schiphol en is daarmee een aanvulling op het netwerk van Schiphol.’

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button