AirlinesIncidentenLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkPiloten

Piloot botst tijdens ‘zijn’ watersaluut tegen spuitwagen

Een piloot van Aerolíneas Argentinas, die ter ere van zijn pensioen een watersaluut kreeg. botste tegen één van de spuitwagens die ‘zijn’ watersaluut uitvoerden, zo melden verschillende Argentijnse media.

Pensioen
De piloot in kwestie zette voor de laatste keer een passagiersvlucht aan de grond op het Ezeiza International Airport in Buenos Aires. Hij vloog voor de laatste keer met een Airbus A340-300 en kreeg, ter ere van zijn pensioen, een watersaluut op het vliegveld. Helaas verliep deze iets minder soepel dan gepland, want de piloot botste met zijn linkervleugel tegen de spuitwagen van de brandweer. Gevolg: een beschadiging aan de wingtip van de vleugel.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button