AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesVliegvelden

Transavia springt in Ryanair-gat Eindhoven Airport

Met ingang van 20 november springt Transavia in het Ryanair-gat, dat na de sluiting van de basis op Eindhoven Airport is ontstaan. Dat meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Vaker
De vrijgekomen ruimte vult Transavia op door vaker naar de volgende negen bestemmingen te vliegen; Marrakech, Krakau, Palma de Mallorca, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Athene en Faro.

Capaciteit
“Transavia breidt hiermee de komende maanden de capaciteit vanaf Eindhoven Airport flink uit”, zegt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. “Het gaat om ongeveer 30.000 extra stoelen tot en met eind maart 2019. Wij vullen hiermee met veel plezier de vrijgekomen ruimte in.”

Vertrouwen
Een aanzienlijk deel van vrijgekomen ruimte op Eindhoven Airport is aan Transavia toegewezen. “We zijn blij met dit vertrouwen en rekenen erop de komende maanden veel extra passagiers te kunnen verwelkomen aan boord van één van onze toestellen. Vooralsnog geldt de uitbreiding voor het winterschema. Maar we willen ook in de zomermaanden graag extra vluchten verzorgen vanaf Eindhoven Airport”, aldus Gelink.

Ryanair
De ruimte is ontstaan toen Ryanair besloot begin deze maand de basis op Eindhoven Airport te sluiten. Op 6 november sloot de Ierse prijsvechter de basisdeuren op de Brabantse luchthaven.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button