fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Lufthansa volgend jaar naar zeven nieuwe zonbestemmingen

Lufthansa vliegt volgend jaar zomer naar zeven nieuwe zonbestemmingen vanuit de hubs in München en Frankfurt, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

München
Vanuit München vliegt Lufthansa met ingang van 12 april drie keer per week, met een Airbus A320, naar de Spaanse havenstad Allicante. Vanaf 25 mei vertrekken er Bombardier CRJ900’s naar Biarritz in Frankrijk en Rijeka in Kroatië. Iedere zaterdag wordt er naar beide bestemmingen gevlogen. Een dag later, op 26 mei, wordt er iedere zondag een Bombarder CRJ900 ingezet om vakantiegangers tussen München en Rimini in Italië te vervoeren.

Frankfurt
Vanuit Frankfurt wordt er naar twee nieuwe bestemmingen gevlogen, te weten Herakilon in Griekenland en Bodrum in Turkije. Naar beide bestemmingen vliegt een Airbus A319 met ingang van respectievelijk zaterdag 13 en zondag 14 april volgend jaar.

Tivat
En dan is er nog Tivat, naar deze stad in Montenegro wordt zowel vanuit München als Frankfurt gevlogen. Vanaf 13 april vliegt er iedere zaterdag een A319 tussen de Duitse steden en Montenegrijnse stad.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button