AirlinesNieuwsProfessionalVideoVideo opmerkelijk

Ryanair-toestel beschadigd door botsing voertuig | Video

Een Ryanair-toestel raakte beschadigd aan de romp toen het in botsing kwam met een laadvoertuig, zo is te zien in onderstaande video.

Botsing
De botsing tussen de Boeing 737-800 van Ryanair, met registratie EI-FOA, en een laadvoertuig, vond plaats op de luchthaven van het Ierse Shannon. Ryanair-vlucht FR50 kwam daar aan nadat het uit Londen Stansted vertrokken was.

Vloot
De beschadigde Boeing kan door Ryanair makkelijk vervangen worden als het toestel gerepareerd wordt, aangezien de Ierse prijsvechter 448 van dezelfde type vliegtuigen in de vloot heeft. Daarnaast heeft de maatschappij één Boeing 737-700, dat is een business jet die deze winter weer te huur is.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/