AirlinesNieuwsProfessionalVideoVideo opmerkelijk

Ryanair-toestel beschadigd door botsing voertuig | Video

Een Ryanair-toestel raakte beschadigd aan de romp toen het in botsing kwam met een laadvoertuig, zo is te zien in onderstaande video.

Botsing
De botsing tussen de Boeing 737-800 van Ryanair, met registratie EI-FOA, en een laadvoertuig, vond plaats op de luchthaven van het Ierse Shannon. Ryanair-vlucht FR50 kwam daar aan nadat het uit Londen Stansted vertrokken was.

Vloot
De beschadigde Boeing kan door Ryanair makkelijk vervangen worden als het toestel gerepareerd wordt, aangezien de Ierse prijsvechter 448 van dezelfde type vliegtuigen in de vloot heeft. Daarnaast heeft de maatschappij één Boeing 737-700, dat is een business jet die deze winter weer te huur is.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button