NieuwsOpmerkelijkProfessionalVideoVideo opmerkelijkVliegvelden

Vrouw wil vlucht halen en rent startbaan op | Video

Een vrouw wilde haar Citilink-vlucht van Bali naar Jakarta zo graag halen, dat ze door de beveiliging brak en de startbaan op rende, zo meldt Channel News Asia.

Rennen
Een vrouw die, op zondag 18 november, op vlucht QG193 van Citilink hoorde te zitten, wilde zo graag haar vlucht halen dat ze de beveiliging wist te omzeilen en het op een rennen zette. Recht de startbaan op, naar haar vliegtuig. De vrouw werd drie keer opgeroepen om naar de gate te komen, maar bleek deze niet gehoord te hebben.

Gepakt
Toen ze realiseerde dat haar vliegtuig naar de startbaan aan het taxiën was, raakte ze in paniek en rende de tarmac op. De vrouw die van Denpasar naar Jakarta wilde vliegen, met een Airbus A320-200 van Citilink, werd door beveiligers op de tarmac in de kraag gevat, waarna ze nog tervergeefs probeerde weg te komen. Uiteindelijk gaf ze haar strijd op en liet ze zich verslagen op de grond vallen.

Volgende
De vrouw werd uiteindelijk, die eigenlijk om 7:20 uur ‘s ochtends lokale tijd naar Jakarta zou vliegen, werd omgeboekt op de volgende vlucht die om 4:40 uur ‘s middags lokale tijd vertrok. In onderstaande video is haar dramatische poging om haar vlucht te halen te bekijken.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button