AirlinesNieuwsProfessionalVliegvelden

Air France poetst services en lounge Lyon Airport op

De Air France-lounge op Lyon Airport krijgt een make-over, zo meldt de Franse luchtvaartmaatschappij. Ook wordt er een nieuwe bus-service geïntroduceerd.

Lounge
De huidige lounge van Air France op het vliegveld van Lyon krijgt een make-over. De lounge, met een oppervlakte van 280 vierkante meter, krijgt 85 zitplaatsen en zal de reizigers verbeterde producten en service bieden. De vernieuwde lounge zou de deuren begin volgend jaar weer moeten openen.

Bus
Daarnaast gaat HOP!, de dochtermaatschappij van Air France, met ingang van 4 december een samenwerking aan met Ouibus. Hierdoor kunnen reizigers naast hun vliegticket naar Lyon ook meteen een busticket bestellen die hun naar een verdere bestemming brengt. Deze bus-service vervoert HOP!-passagiers vanuit het Lyon-Saint Exupéry airport naar Grenoble, Saint-Étienne, Saint-Chamond, Chambéry, Aix-les-Bains en Vienne. In totaal zullen er wekelijks meer dan 4.400 HOP! en Ouibus-diensten aangeboden worden.

Schiphol
Vanuit Schiphol vervalt een vlucht naar Lyon, namelijk die van easyJet. Deze is sinds 28 oktober vervallen. KLM vliegt nog wel vier keer per dag rechtstreeks vanuit Schiphol naar de Zuid-Franse plaats.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button