fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines vliegt volgende zomer vaker naar Afrika

Brussels Airlines vliegt volgende zomer vaker naar Afrika, zo meldt de Belgische dochtermaatschappij van Lufthansa.

Afrika
Brussels Airlines vliegt komende zomer vaker naar de Afrikaanse hoofdsteden Accra in Ghana, Freetown in Sierra Leone, Lomé in Togo en Monrovia in Liberia. Zo willen ze de reizigers nog beter kunnen bedienen op hun vraag naar Afrikaanse reizen.

KLM
Eerder dit jaar liet KLM weten de vluchten naar Monrovia en Freetown te schrappen wegens de groeibeperking van Schiphol. Daarnaast vliegt Brussels Airlines voor het eerst in de zomer naar de Oekraïense hoofdstad Kiev en de Poolse stad Wrocław. Ook KLM vliegt vanaf volgend voorjaar voor de eerste keer naar de stad in het zuidwesten van Polen.

Europa
Niet alleen wordt het aantal vluchten naar Afrika verhoogt, ook binnen Europa zullen er meerdere vluchten naar al bestaande bestemmingen uitgevoerd worden. ‘In vergelijking met het zomerseizoen van vorig jaar voert Brussels Airlines extra vluchten uit naar vakantiebestemmingen Alicante, Athene, Faro, Florence, Napels, Sint-Petersburg en naar de Griekse eilanden Kreta, Kos en Rhodos alsook naar Lanzarote en Djerba. Tijdens de werken aan de landingsbaan op Linate Airport worden alle vluchten naar Milaan tussen 27 juli en 27 oktober omgeleid van Linate Airport naar Malpensa Airport’, aldus Brussels Airlines.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button