AirlinesFoto artikelLiefhebberNaast het nieuws

Etihad toont nieuw Formule 1-jasje voor Boeing 787-9

Etihad toont het nieuwe Formule 1-jasje die op een Boeing 787-9 Dreamliner van de maatschappij geschilderd is, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Abu Dhabi.

Formule 1
De Boeing 787-9 Dreamliner heeft de nieuwe livery gekregen om het tienjarig bestaan van de grand prix in Abu Dhabi te vieren. De Dreamliner kreeg zijn nieuwe jasje aangemeten in de Boeing-fabriek in Charleston in de Amerikaanse staat South-Carolina.

Fly-by
Het toestel zal samen met de Airbus A380 die de ‘Year of Zayed’ livery heeft een lage fly-by maken tijdens de grand prix. Etihad werkte samen met modeontwerpster Diana von Furstenberg om ook een bijpassend sjaaltje en stropdas bij de Formule 1 livery te maken.

©Etihad

 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button