AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

WestJet verbindt Halifax en Dublin met Boeing 737

De Canadese maatschappij WestJet verbindt komende zomerperiode met een Boeing 737 de havensteden Halifax en Dublin met elkaar, zo meldt de airline.

Dagelijks
In de periode van 29 april tot en met 25 oktober volgend jaar vliegt WestJet met Boeing 737 MAX-toestellen tussen Halifax en Dublin. De vliegtuigen bieden ruimte aan 174 passagiers in twee klassen, namelijk premium economy en economy. Vanuit Halifax vliegt WestJet naar nog 16 bestemmingen in binnen- en buitenland.

Dublin
Eerder dit jaar kondigde WestJet al aan met Boeing 787-9 Dreamliners naar Europese bestemmingen te vliegen, waaronder Dublin. Het verschil met de nieuw aangekondigde vlucht is dat de Dreamliners tussen Calgary en Dublin zullen vliegen en niet vanuit Halifax.

Europa
Andere bestemmingen in Europa waar WestJet vanuit Calgary naar vliegt zijn Parijs en Londen. De 787-9 Dreamliners bieden plaats aan 16 personen in businessclass, 28 in premium economy en 276 in economy. De eerste van de tien bestelde Dreamliners moet begin 2019 geleverd worden, waarna in april twee anderen volgen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close