AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Tuifly opent volgend jaar nieuwe basis in Lille

Tuifly opent volgend jaar een nieuwe basis in de Franse stad Lille (Rijsel), zo meldt Tui België. Het wordt de zesde basis voor het bedrijf, na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik.

Mei
De luchthaven Lille-Lesquin, net over de Belgische grens in Frankrijk, wordt de zesde basis voor Tuifly. Op de luchthaven worden twee Boeing 737-800’s gestationeerd. Hiermee komt Tui tegemoet aan de vraag van veel reizigers in België om vanaf een nabijgelegen vliegveld op vakantie te kunnen vertrekken.

Bestemmingen
Vanuit Lille vliegt Tui naar elf bestemmingen. Er wordt naar vier bestemmingen in Spanje gevlogen, te weten Malaga, Mallorca, Ibiza en Tenerife. Daarnaast kan de reizigers ook nog met tui naar naar Palermo (Italië), Kreta of Rhodos (Griekenland), Enfidha en Djerba (Tunesië) of Izmir en Antalya (Turkije).

Pakketreizen
Naar alle bestemmingen wordt er een pakketreis aangeboden, een vlucht met hotel, en naar zeven bestemmingen is het mogelijk om enkel een vliegticket te boeken.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button