AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Tuifly opent volgend jaar nieuwe basis in Lille

Tuifly opent volgend jaar een nieuwe basis in de Franse stad Lille (Rijsel), zo meldt Tui België. Het wordt de zesde basis voor het bedrijf, na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik.

Mei
De luchthaven Lille-Lesquin, net over de Belgische grens in Frankrijk, wordt de zesde basis voor Tuifly. Op de luchthaven worden twee Boeing 737-800’s gestationeerd. Hiermee komt Tui tegemoet aan de vraag van veel reizigers in België om vanaf een nabijgelegen vliegveld op vakantie te kunnen vertrekken.

Bestemmingen
Vanuit Lille vliegt Tui naar elf bestemmingen. Er wordt naar vier bestemmingen in Spanje gevlogen, te weten Malaga, Mallorca, Ibiza en Tenerife. Daarnaast kan de reizigers ook nog met tui naar naar Palermo (Italië), Kreta of Rhodos (Griekenland), Enfidha en Djerba (Tunesië) of Izmir en Antalya (Turkije).

Pakketreizen
Naar alle bestemmingen wordt er een pakketreis aangeboden, een vlucht met hotel, en naar zeven bestemmingen is het mogelijk om enkel een vliegticket te boeken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/