AirlinesNaast het nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Boeing 787-9 maakt debuut bij Royal Air Maroc

Royal Air Maroc introduceert met een nieuwe livery haar eerste Boeing 787-9 Dreamliner.

Vijf
Inmiddels heeft de eerste van vier 787-9’s de spuithal van de Boeing-fabriek in Everett verlaten. De toestellen vullen de Dreamliner-vloot van 787-8’s aan, waarvan de carrier vijf in gebruik heeft.

Livery
De vernieuwde livery is volgens Royal Air Maroc moderner en aerodynamischer, daarnaast “weerspiegelt het de hedendaagse Marokkaanse cultuur”. In de livery voeren de groene en rode kleuren van de Marokkaanse vlag de boventoon.

De maatschappij heeft naast de Dreamliners een passagiersvloot bestaande uit 737-700’s, 737-800’s, 767-300ER’s en Embraer 190’s.

MAX 8
Ook de Boeing 737 MAX 8 maakt een debuut bij de airline. Er zouden vier exemplaren zijn besteld, maar Boeing heeft de order nog niet publiekelijk gemaakt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close