fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalVliegtuigen

Boeing 787-9 maakt debuut bij Royal Air Maroc

Royal Air Maroc introduceert met een nieuwe livery haar eerste Boeing 787-9 Dreamliner.

Vijf
Inmiddels heeft de eerste van vier 787-9’s de spuithal van de Boeing-fabriek in Everett verlaten. De toestellen vullen de Dreamliner-vloot van 787-8’s aan, waarvan de carrier vijf in gebruik heeft.

Livery
De vernieuwde livery is volgens Royal Air Maroc moderner en aerodynamischer, daarnaast “weerspiegelt het de hedendaagse Marokkaanse cultuur”. In de livery voeren de groene en rode kleuren van de Marokkaanse vlag de boventoon.

De maatschappij heeft naast de Dreamliners een passagiersvloot bestaande uit 737-700’s, 737-800’s, 767-300ER’s en Embraer 190’s.

MAX 8
Ook de Boeing 737 MAX 8 maakt een debuut bij de airline. Er zouden vier exemplaren zijn besteld, maar Boeing heeft de order nog niet publiekelijk gemaakt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĂ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button