fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideo

Lesje Faeröers met safety video Atlantic Airways

De onderstaande safety video van Atlantic Airways is zowel in het Faeröers als in het Engels opgenomen. Handig voor een volgend bezoek aan een van de eilandengroep!

Faeröers
Het Faeröers wordt door zo’n 66.000 mensen als moedertaal gesproken, waarvan 45.000 op de Faeröer Eilanden. De resterende mensen wonen voornamelijk in Denemarken. Het Faeröers is een Noord-Germaanse taal en hoe die klinkt is in onderstaande video te horen. De video zal waarschijnlijk ook vertoond worden op de nieuwe A320neo van Atlantic Airways.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button