fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Air Algérie verbindt Charleroi met Algiers

Air Algérie verbindt met ingang van 18 december het Brussels South Charleroi Airport met de hoofdstad van Algerije; Algiers, zo meldt de luchthaven van Charleroi.

Vlucht
Vanaf 18 december vliegt Air Algérie met een Boeing 737-600, met ruimte voor 101 passagiers, van Charleroi naar het Houari Boumedienne vliegveld in Algiers. De vlucht wordt op dinsdag en zondag uitgevoerd en vertrekt op beide dagen vanuit Charleroi om 20.10 uur en landt twee uur en 45 minuten later in Algiers.

Charleroi
Jean-Jacques CLOQUET, ceo van Brussels South Charleroi Airport, zegt: Na een periode van meer dan twintig jaar, verwelkomen we Air Algérie met veel plezier opnieuw op onze tarmac. De luchtvaartmaatschappij was al eerder actief op BrusselCharleroi in de jaren 90 en heeft bijgedragen tot het succes van de luchthaven. De terugkeer van de Algerijnse luchtvaartmaatschappij moet daarom worden benadrukt en geprezen. We wensen hen dan ook veel succes met deze nieuwe lijn tussen Brussel-Charleroi en Algiers.”

Air Algérie
In 1962 werd de nationale luchtvaartmaatschappij van Algerije opgericht. De airline vervoert zo’n 6,1 miljoen passagiers per jaar. Air Algérie wordt de 12e luchtvaartmaatschappij die actief is op het vliegveld van Charleroi.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button