fbpx
AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessionalVeiligheid

‘Dronken vrouw levenslang gebannen op Jet2-vluchten’

Een dronken vrouw die in januari op een Jet2-vlucht riep ‘we gaan er allemaal aan’, heeft een gevangenisstraf van 6 maanden én een levenslange ban op Jet2-vluchten, zo melden verschillende Britse media.

Dronken
Een 41-jarige dronken vrouw uit Leicester gedroeg zich zeer storend toen zij op een vlucht van Jet2, van Tenerife naar East Midlands, om zich heen begon te slaan en ‘we gaan er allemaal aan’ te roepen. Ook trapte zij tegen de stoel voor haar, waar een meisje met autisme in zat. De vrouw werd toentertijd opgepakt en moest gisteren voor de rechtbank van Leicester verschijnen.

Alcohol
Volgens de rechtbank had zij voordat ze aan boord van het vliegtuig ging zes tot acht bier op en dronk zij tijdens de vlucht nog vier tot zes glazen wijn. Toen ze geen alcohol meer kreeg, trok ze een fles uit haar eigen tas en begon die soldaat te maken. Een politieagent die geen dienst had, ging naast de vrouw in het vliegtuig zitten om haar te bedaren en in bedwang te houden. Toen ze in East Midlands aankwam werd ze overgedragen aan de politie.

Uitspraak
In augustus verscheen ze al een keer voor de rechter, toen gaf ze haar daden toe en pleitte schuldig. Afgelopen donderdag, tijdens een nieuwe hoorzitting, luidde de uitspraak dat ze voor 6 maanden de gevangenis invliegt én haar leven lang niet meer welkom is op vluchten van Jet2.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button