AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessionalVeiligheid

‘Dronken vrouw levenslang gebannen op Jet2-vluchten’

Een dronken vrouw die in januari op een Jet2-vlucht riep ‘we gaan er allemaal aan’, heeft een gevangenisstraf van 6 maanden én een levenslange ban op Jet2-vluchten, zo melden verschillende Britse media.

Dronken
Een 41-jarige dronken vrouw uit Leicester gedroeg zich zeer storend toen zij op een vlucht van Jet2, van Tenerife naar East Midlands, om zich heen begon te slaan en ‘we gaan er allemaal aan’ te roepen. Ook trapte zij tegen de stoel voor haar, waar een meisje met autisme in zat. De vrouw werd toentertijd opgepakt en moest gisteren voor de rechtbank van Leicester verschijnen.

Alcohol
Volgens de rechtbank had zij voordat ze aan boord van het vliegtuig ging zes tot acht bier op en dronk zij tijdens de vlucht nog vier tot zes glazen wijn. Toen ze geen alcohol meer kreeg, trok ze een fles uit haar eigen tas en begon die soldaat te maken. Een politieagent die geen dienst had, ging naast de vrouw in het vliegtuig zitten om haar te bedaren en in bedwang te houden. Toen ze in East Midlands aankwam werd ze overgedragen aan de politie.

Uitspraak
In augustus verscheen ze al een keer voor de rechter, toen gaf ze haar daden toe en pleitte schuldig. Afgelopen donderdag, tijdens een nieuwe hoorzitting, luidde de uitspraak dat ze voor 6 maanden de gevangenis invliegt én haar leven lang niet meer welkom is op vluchten van Jet2.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close