fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideo

Charmante Aeroflot-stewardess presenteert safety video

Een zeer charmante Aeroflot-stewardess legt in de safety video uit waar de passagiers rekening mee moeten houden en wat ze wel/niet mogen tijdens de vlucht.

Saillant
Een saillant detail is dat echte stewardessen van Aeroflot, en niet het model dat een stewardess speelt in de video, de luchtvaartmaatschappij hebben aangeklaagd. De reden is dat de video niet realistisch zou zijn en geen eerlijke weergave was van de ‘schoonheid’ van de stewardessen aan boord, zo meldde Al Jazeera.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button